Frequently asked questions


Vault 25.. wat?.. heb ik iets gemist?

Je hebt niets gemist! Of, juist wel?.. Hmm... hoe dan ook. Vault 25 was een try-out larp die een vervolg gaat krijgen. De larp is gestart in een vault met het nummer 25.
We hebben expres gekozen voor een nummer wat nog niet in gebruik was, natuurlijk.


Waar ligt Vault 25?

In Nederland, op een nog onbekende locatie.


Moet ik een Vault-dweller spelen?

Nee, dat hoeft niet. We bieden een uitgebreid scala aan speelbare ‘rassen’ zoals Non-feral ghouls, Raiders, Wasteland survivors, Vault-dwellers.


Moet ik als Vault-dweller uit Vault 25 komen?

Nee. Er staan in Europa meer Vaults dan #25. Omdat dit spoiler gevoelige informatie is, kun je beter de organisatie even mailen voor meer informatie, mocht je een dweller uit een andere Vault willen spelen.


Mag ik wel een Dweller van Vault 25 zijn?

Op dit moment is dat nog wel mogelijk, maar dit kan in de toekomst veranderen. Al heb je, als je later instapt, wel een hoop gemist.. Lees dan zoieso even op de pagina 'Over' wat er vooraf gebeurt is.


Met welke enemies kan ik te maken krijgen?

Niet iedere enemy uit de franchise bestaat in onze wereld. Dit heeft te maken met het klimaat van Nederland- en dus ook de dieren. Maar ook met logica. Zo dealen wij wel met Raiders, maar niet zo snel met een groepje die rondloopt in power armor voor de goedheid van de mens. Je zal ook niet zoiets als een Yao Guai tegenkomen. Maar wel Radroaches, Radrats, en Ghouls.


Over Power armor gesproken, kan dat wel?

Daar zijn de meningen nogal over verdeeld. Dit is een puntje om IC uit te vinden. We zeggen niet dat ze er niet zijn however.


* Heb je nog meer vragen? Of vragen voor in de FAQ? Mail ons!